top of page

CAFE OHA
HVOR KØBENHAVNS FINESTE VEGAN- OG PESCATARISKE RETTER UDFULDER sig

cafe oha bæredygtig økologisk plantebaseret cafe
cafe oha planter vegansk pescatarian menu

Fordyb dig i charmen ved vores økologiske livsstil, hvor vi sammensætter sunde, for det meste plantebaserede retter. Slut dig til os til en uovertruffen brunchoplevelse i København, med det bedste af veganske og pescatariske lækkerier.

 

Fra lækre veganske burgere til lokkende poke bowls og sandwich, vores menu er et vidnesbyrd om vores forpligtelse til at tilbyde det fineste i Københavns vegansk-venlige scene. Beliggende i Valby og Frederiksberg inviterer vores cafe dig til at nyde det bedste af Københavns veganske morgenmad, frokost ELLER aftensmad, hvilket gør os til stedet for vegetariske lækkerier. Uanset om du er i Valby eller Frederiksberg, er OHA din betroede destination for en økologisk, pescatarisk og vegansk cafeoplevelse."

cafe oha valby and frederiksberg plantbased gluten free menu
cafe oha veganske muligheder vegansk mad vegansk brunch

OHA historie

vegansk menu cafe oha valby frederiksberg
vegansk menu pescatarian menu bliver vegansk overgang

Denne rejse startede, da vi (Anjelli og Niraj) havde svært ved at finde spisesteder med mere sunde og inkluderende menuer i Københavnsområdet. Så vi startede en selv! Med tiden blev det officielt Valby-sted for Cafe Oha i 2017, og det andet sted på Frederiksberg åbnede kort efter i 2018.

 

Vi ved, at kødelskere kan være på vagt over for eller endda afskrække af en helt vegansk menu. At gå "fra alt til ingenting" lyder ikke ligefrem som et sjovt måltid ude, gør det? Derfor tilbyder vi også pescatariske muligheder - nogle velkendte retter på menuen, der gradvist leder vejen til at prøve en plantebaseret mulighed.

 

Vi ønsker ikke at slå folk over hovedet med en vegansk menu; vi ønsker at hjælpe folk med at se plantebaseret spisning som et ikke-truende alternativ, der kan inkorporeres i deres daglige liv – og at have det pære-øjeblik omgivet af deres familie og venner.

 

Forestil dig, hvis 1.000 mennesker i et lokalsamfund eller et kvarter besluttede at ændre deres spisevaner, så de fik et plantebaseret måltid om ugen. Forestil dig nu 1.000 lokalsamfund, der gør det samme.

 

Du kan regne ud: Det er sådan, at ændring af folks spisevaner et måltid ad gangen kan forårsage en betydelig bæredygtighedspåvirkning.

 

OHA. Det er mere end en cafe. Vi glæder os til at byde dig velkommen - gå ind af vores dør for at sidde rundt om bordet med din familie og venner og nyde et lækkert måltid i dag, som vil hjælpe vores planet i morgen.

cafe oha veganske glutenfri vafler med frugt og granola
vegansk snack københavnersvampe ristet med aioli vegansk
veganske snacks københavn avocado ristet peberfrugt surdejsbrød brunch
avocado snack vegansk aioli vegansk grillet ostesandwich med surdejsbrød velsmagende københavn
bottom of page