top of page

tors. 15. feb.

|

Frederiksberg

De sociale mediers fremtid - gratis workshop

Tag på en rejse mod autenticitet på Næctars første workshop! Kom i kontakt med lokale helte, del erfaringer og opdag nøglerne til at gøre sociale medieplatforme mere sunde i denne transformative 2-timers begivenhed, der bringer dig tættere på dit mest autentiske jeg.

Tilmeldingen er lukket
Se andre arrangementer
De sociale mediers fremtid - gratis workshop
De sociale mediers fremtid - gratis workshop

Tid og sted

15. feb. 2024, 18.00 – 20.00

Frederiksberg, st, Finsensvej 29, 2000 Frederiksberg, Danmark

Gæster

Om eventet

Velkommen til næctars første workshop! Vi er et fællesskab af ligesindede mennesker, der har en interesse i alt, hvad der er sundt, autentisk og inspirerende. Vi introducerer dig til lokale "næctar-superhelte": Daglige mennesker, der gør ekstraordinære ting her for at dele deres inspirerende livsveje og historier. Formålet er at bringe dig tættere på at finde, følge og opfylde dit livs formål ved at præsentere dig for dem, der har fundet deres. Deltag i denne 2 timers interaktive workshop og kom et skridt tættere på dit mest autentiske jeg.

Denne personlige workshop har til formål at skabe nye forbindelser og samtidig opdage mere om, hvordan vi hver især kan gøre sociale medieplatforme til et mere sundt og autentisk sted. Aftenen vil bestå af at skabe et trygt rum, hvor du kan dele dine egne oplevelser med sociale medieplatforme (hvad enten de er gode eller dårlige), lære hinanden at kende gennem hurtige og sjove "lær mig at kende"-øvelser samt høre fra to københavnere. baseret "næctar heroes" og deres historier indtil videre.

Vi slutter aftenen af med en afslutning af vores læring, efter at have skabt nye inspirerende forbindelser og nydt den varme og indbydende atmosfære på et af Københavns mest elskede steder: Café OHA.

Om vores næktarhelte:

Jeena - En musiker, lydterapeut og grundlægger af Aurras. Jeena har sluttet sig til næctar som en inspirerende foredragsholder tilbage i november 2023 "for at forbinde og opbygge fællesskab med mennesker, der har en fælles interesse i den holistiske verden og for at forbinde med lyttere og seere for at få en forståelse af deres behov, uanset om det er af kunstneriske årsager eller for deres velbefindende". Hun er vært for regelmæssig lydhealing på steder som Monopol og Soho House i København.

Emily - En yogalærer og plantebaseret ernæringsekspert. Emily har sluttet sig til næctar som en inspirerende foredragsholder så sent som i januar 2024, fordi hun brænder for at komme i kontakt med mennesker. Hun mener, at der er behov for at leve mere opmærksomt i vores samfund, og hun vil gerne hjælpe folk med at lære, hvad det betyder. Når hun ikke laver næctar-kald, kan Emily ses undervise i yoga på Iluma Yoga og Nordic Health House i København.

Lær mere om næctar og vores helte: https://www.instagram.com/naectar.app/

Billetter

  • Få din gratis billet

    0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page